Okategoriserade

NSBA del 2

Väl framme var det ”bara” att packa upp allt och in i ”tack” boxen, så smidigt att ha allting nära istället för att behöva hämta i bilen. Vi duschade Mille och beslutade att manen skulle bli kort, lite ångest men det blev så bra! Mycket snyggare och det framhäver hans hals bättre än lång och stripig man. Efter duschen packade vi in honom och sedan var det bara att sova för att ladda inför Showmanshipen som började på torsdagmorgon.

Eftersom våra vändningar inte satt då så hjälpte det inte med pluspoäng då de gav oss för mycket minus, jag tror att jag som bäst kom 7:a bland proffsen så jag är väldigt nöjd ändå. På eftermiddagen blev det hunter, helt nytt för oss men fick några placeringar ändå och jag kommer absolut testa igen 😀 I huntern gjorde jag dock misstaget med vita ridbyxor vilket man inte får ha 😉 jag klarade mig första klassen men sedan sprang Ida och köpte ett par beiga på loppisen som var i resturangen hahah. En 4:e plats fick jag iaf i L1 Amateur klassen och 13:e i Amateur klassen.

Fredag började jag med showmanship igen, och sedan blev det halter, kom faktiskt på 6:e plats för en av domarna i haltern och det var riktigt kul. Efter lunchen körde det igång med trail och där vann jag faktiskt båda klasserna!

Lördag
Ranch riding och Horsemanship. I Ranch Ridingen blev det en 2:a plats, en 4:e plats och en 5:e plats. Horsemanshipen kom jag 2:a i den första och den andra vann jag, helt ofattbart!!

På lördagkväll fick Mille sedan springa av sig och sedan var hans ”tävlingshelg” över 🙂
På söndag morgon tog vi det bara lugnt, packade ihop och sedan kikade vi lite på de som tävlade på morgonen innan vi rullade mot Vattlång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *