Precious Miles, Tävling

Länge sedan sist…

Hej hej!

Det var länge sedan. Mycket har hänt, min syster har gift sig, jag har jobbat en hel del och det senaste var ett meeting i helgen.

Vi var alltså ner till Sundsvall och tävlade hos Winn, NM klasser och Sveland cup klasser. Gick helt okej, vi försöker fortfarande hitta det perfekta upplägget för Mille under en tävlingshelg och jag tror vi är på god väg faktiskt. Han behöver lugn och ro, alltså exempelvis en box, och mat haha. Nej men hans mage blir lite orolig och han dricker väldigt mycket eftersom det kommer ut mycket, därför är det även viktigt att han har tillgång till mat med jämna mellanrum, jag delar alltså upp hans dagsranson på flera små istället för stora portioner.

Till resultaten då, vi har hamnat i en svacka gällande en handsridningen och efter helgen kommer jag gå tillbaka till två händer för att kunna stödja honom bättre, vändningarna i showmanship som varit sådär har fungerat bra men jag måste komma ihåg att hela tiden ha honom igång och inte låta honom ”somna” på banan.

Vi tog med oss hem en första plats i Showmanship Sveland cup klassen, en tredjeplats i Ranch Riding samt flera andra fina priser och placeringar. Det var väldigt bra motstånd och jag är till största del nöjd med hur vi presterat. Vi kan bättre men jag får ta på mig några misstag då jag ex. glömde mönstret en av gångerna haha…

Nästa tävling blir på min födelsedag, 17 augusti ;), i Dannero. Blir riktigt spännande, är våran klubb som arrangerar och det blir sista tävlingen för iår tror jag 😀 Mer om den framöver.

1 reaktion på ”Länge sedan sist…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *