Okategoriserade, Precious Miles, Rebecka, Tävling

NSBA Celebration Del 1

Här kommer äntligen första inlägget från våran resa ner till Skövde och NSba Celebration.

Våran resa ner började på onsdag eftermiddag, planen var i början att komma iväg på förmiddagen men vi valde att ta det lugnt och packa utan stress och kom därför iväg tidig eftermiddag istället.

Släpet lastat och klart! Fick in höbalar, reservdäck, pelletsspån, kraftfoder och en hel del annat.

Efter 20 minuters resa insåg vi att jag glömt tyglarna till huntern, stort tack till Elin som löste det!

Precis som bilden ovan säger, efter 2 h på e4:an insåg jag att jag glömt engelska sadeln, den var putsad och redo för att packas men nope, den hängde vackert kvar på sin hängare när vi for.

Vi anlände ganska sent till vårt första stopp som var Regina. Jag red Mille hunter en sväng i ridhuset, kändes jättefin, bjöd verkligen på fina steg och bra schwung och sedan förberedde vi allt så vi var startklara till morgonen.

Haha vi och tider denna resa, planen var att rulla ca 5 men tror klockan hann bli 6:30 eftersom alla inte hade packat och var redo att åka 5. Till råga på allt klev Zippie på Regina så hon kunde inte stå utan va tvungen att sätta sig, tur hon kör automat. Men ca 6:30 började vi rulla söderut.

Läskigt, vi hade ju lika gärna kunna åkt till Göteborg haha.

Från Regina körde vi via Ilsbo istället för via Harmånger, det var verkligen änglavakt. När vi kom ut på e4:an kom ett trafiklarm om att det skett en olycka alldeles söder om Harmånger, det blev köer och folk fick vänta länge. Vilken mardröm i värmen och med hästar. Tacksam för att vi tog den andra vägen! Vi rullade på, hästarna stod jättesnällt, några toastopp och sträcka på benen blev det, hästarna kollades och fick vatten.

Här började spänningen stiga, så nära men ändå så långt borta.

Sista sträckan bad vi Regina köra före eftersom hon varit där flera gånger och vi tänkte att hon hittar. Jag och Ida hade Maps på för att se ankomst tid osv, efter att Maps sagt åt oss att svänga tre gånger och ankomst tiden förlängts med minst 30 min, ringde vi Regina. Det visade sig att hon missade när vi körde igenom Mariestad och inte alls hade hundra kolla på var vi var hahaha. Men tillslut hittade vi en bra väg som ledde oss tillbaka och slutligen, dyngsura av svett eftersom AC i princip gav upp sista timmen, anlände vi till vackra Grevagården 😃 Tacksamma att vi tog oss fram helskinnade trots saker som kunnat gått snett och som försvårade vår resa.

Väljer att dela upp resan i flera inlägg då det blir så långa annars hihi.

Trevlig Midsommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *