Precious Miles, Tävling, Träning

Hunterpass

Igårkväll blev det tyvärr väldigt sent innan jag hann till stallet och innan jag var klar med mockning av hagen. Helt otroligt vad hästar bajsar 😂

Det fick alltså bli ett kort pass i hunter utrustningen och inviga ridstövlarna 😄 Det är så ovant med ridstövlar istället för boots, inte på ett dåligt sätt utan jag tror faktiskt jag gillar de. Vi jobbade på ökning och bjudning, Mille kan vara så seg men igår var han med på noterna. Efter ca 30 min började det regna så då avslutade vi. Jag har inget emot korta pass, det är inte längden på passen som spelar roll utan innehållet och prestationen🌟

Idag spöregnar det och jag jobbar till 19. Gissar att det blir en kort sväng ikväll med, byta täcke och pyssla lite 😄

Vad gör ni dagar då det regnar?

Mille ser ju sådär taggad ut 😂😂
Min snygging!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *